Då var jag tillbaka igen :)


Tjoho, då var jag tillbaka!

Sedan jag lanserade min hemsida/blogg i somras har jag varit enligt mig själv rätt aktiv fram till senhösten. Dock efter det har det varit mer eller mindre stiltje från min sida. Det har således varit det av förklarliga skäl och det är för att jag fick mitt andra barn i oktober förra året. En stor men fantastisk omställning. Nu känns familjen komplett och storebror är superstolt över sin fina lillasyster. Vi får väl se hur länge det håller i sig…:) Särskilt nu när hon börjar röra på sig och ta hans leksaker och riva hans fina torn….

Utöver att vara föräldraledig har jag fortsatt att arbeta 10 % på min skola genom att gå handledarutbildningen samt handleda i  matematiklyftet. Detta avslutas nu vid terminsslut och till hösten planerar jag att “bara” vara föräldraledig om inget annat dyker upp. Jag inser ju mer och mer att jag brinner för det kollegiala lärandet och skulle mer än gärna vilja ha en fot även där. Jag har nu gått både handledarutbildningen för lärarstudenter gällande övningsskolor och matematiklyftets handledarutbildning och jisses så kul det har varit!! Dessutom fick jag innan påsk möjligheten att hålla i en IKT-workshop, vilket var otroligt roligt! Jag älskar att få dela med mig, inspirera och utmanas av mina kollegor! Man ska ju ha mål och drömmar och ett långsiktigt mål som jag har just nu (det kan ju såklart ändras) är att ha ett ben i klassrummet med undervisning hos dessa fantastiska ungar och det andra benet i utvecklingsprojekt av diverse slag. Med utvecklingsprojekt menar jag såsom att föreläsa, handleda och organisera projekt. Ja vi får väl se när jag kommer dit och hur vägen kommer att se ut. Mycket spännande!

Som det ser ut nu så börjar jag jobba igen vårterminen 2018 men om något dyker upp innan så vet man aldrig:) Även om det är ett tag tills dess har jag inte kopplat ur min “pedagoghjärna” och kommer därför förhoppningsvis vara mer aktiv här på bloggen även under min föräldraledighet. Jag har en del sparat som jag vill skriva om och dessutom förkovrar jag mig i spännande litteratur och går på diverse föreläsningar som jag gärna vill dela med mig av! Så håll utkik här eller prenumerera på min hemsida för att förhoppningsvis läsa något som kan inspirera eller underlätta ditt arbete.

Ha en fin tisdagskväll!

 
handwritten